OM OSS

OM OSS

Vi Àr CM Gruppen Sverige AB, Din byggentreprenad i Stockholm.

CM Gruppen Sverige AB Àr ett innovativt byggentreprenadföretag som grundades 2015 av Mika & Camilla Frödén i Stockholm. VÄrt mÄl Àr att leverera de bÀsta lösningarna för vÄra kunder med bÀsta möjliga expertis och kvalitet.

VÄrt företag Àr engagerat i att upprÀtthÄlla höga etiska och professionella standarder, vilket gör oss till en pÄlitlig och ansvarsfull partner. Vi Àr stolta över att vara en del av den stÀndigt vÀxande byggbranschen och ser fram emot att fortsÀtta vÀxa och leverera högkvalitativa projekt för vÄra kunder.

Kunniga snickare

VÄra snickare Àr hjÀrtat och sjÀlen i vÄra byggprojekt. Med Ärtionden av samlad erfarenhet och expertis levererar de skickligt och noggrant varje detalj.

Seriös entreprenad

Vi hÄller vÄra löften och uppfyller vÄra kunders förvÀntningar. VÄra projektledare och team följer tidsramar och budgetar noggrant och arbetar hÄrt för att sÀkerstÀlla att varje projekt slutförs till högsta standard. Vi tror att vÄr pÄlitlighet och professionalism Àr nyckeln till vÄr framgÄng.

Miljömedvetna val

HÄllbarhet Àr en grundlÀggande del av vÄrt arbete. Vi gör medvetna val nÀr det gÀller material och teknik för att minska vÄr miljöpÄverkan. Genom att anvÀnda miljövÀnliga alternativ och energieffektiva lösningar arbetar vi aktivt för att bevara vÄr planets resurser och skapa en grönare framtid.

Varför vÀlja CM Gruppen?

VÄr prioritet Àr att sÀkerstÀlla kundnöjdhet. Vi Àr stolta över de positiva relationer vi bygger med vÄra kunder, och vi Àr redo att gÄ den extra milen för att sÀkerstÀlla att deras projekt Àr framgÄngsrika.

250+

Projekt avklarade

4,4/5

StjÀrnor pÄ Google

150+

Nöjda kunder

100%

Kvalitét